Verkoop jouw boot via Tweedehands Boot

Verkopen Tweedehands boot!

Met meer dan 600.000 bezoekers per jaar is de website Tweedehandsboot.nl is de ideale plek voor de verkoop of aankoop van je boot. Als je je boot te koop wilt zetten dan is dat GRATIS en kan heel makkelijk. Hier onder leggen we in een paar stappen uit wat je kan doen en wat de mogelijkheden zijn als je je boot wilt promoten. Dit laatste mag maar hoeft niet. 

Verkoop jouw camper

Stap 1 - Maak een account aan

De eerste stap is dat je een account aanmaakt. Vul hier in je voornaam, achternaam, email adres en maak een veilig wachtwoord aan. Druk dan op de blauwe button account aanmaken. Ja ja de eerste stap is gezet voor de verkoop van je boot.

Op naar stap 2: lees ook die informatie even goed door zodat je straks geen fouten maakt bij het plaatsen.  

Plaats jouw camper gratis

Stap 2 - Vul uw profiel in

In het account kunt u uw profiel invullen. Om te voorkomen dat er gefraudeerd wordt verzoeken wij u om eerst het profiel volledig in te vullen.

Tweedehands camper kopen

Stap 3: Plaats uw advertentie

Je bent nu op het punt dat je je boot gaat toevoegen aan onze website. Als je alles goed hebt ingevoerd druk dat op de oranje button met "BOOT PLAATSEN". Wil je toch iets wijzigen druk dan op vorige en pas de gegevens aan. 

Voordat we hem live zetten controleren we hem nog even of hij voldoet aan onze voorwaarden. Dit duurt maximaal 24 uur maar normaal gesproken staat hij binnen een paar uur live. 

Heb je nog vragen of opmerkingen. Stuur ons dan even een e-mail op info@tweedehandscamper.nl

Succes met verkoop.

Volg je onze Facebookpagina  al?