Over Ons

WAAROM WIJ ZIJN BEGONNEN

We zien dat steeds meer mensen willen genieten van het gemak en geluk van een camper. Helemaal vrij kunnen gaan en staan waar je wilt, is voor velen een droom. We zien ook dat een nieuwe camper niet voor iedereen is weggelegd. En, waarom zou je ook als er prachtige campers zijn die een nieuwe eigenaar zoeken? Veel camperbezitters genieten juist van de natuur. Maar, die staat sterk onder druk van alle dingen die wij als mens willen beleven en bezitten. Daarom willen wij bijdragen aan het zoveel mogelijk gebruiken van bestaand materieel. Want voor elke camper die blijft rijden, hoeft geen nieuwe gebouwd te worden.

DE MENSEN ACHTER TWEEDEHANDSCAMPERS.NL

In 2017 startte Stephan Beelen en Nick Groot met Tweedehandscamper.nl. In de eerste plaats vanuit de liefde voor dit mooie vervoersmiddel en de vrijheid die het reizen met een camper brengt. De website groeide snel uit en met zo’n 600.000 bezoeken per jaar, is het inmiddels één van de vaste waarden in het camperlandschap. Eind 2021 breekt voor het bedrijf een nieuwe fase aan. Impactondernemer Joris van Zoelen neemt deel in het bedrijf om samen verder te bouwen aan het succes.ELKE DAG EEN STAP VERDER EN BETER …. ONZE REIS EN DE BESTEMMING

We hebben de ambitie om uit te groeien en onderdeel te zijn van de grootste online marktplaats voor campers en meer. Maar, alleen het verbinden van vraag en aanbod is niet waar we willen stoppen. Dat willen we wél elke dag beter doen. We willen vooral bijdragen aan het op de weg houden – op zo duurzaam mogelijke manier – van alles dat al gebouwd is.

Wil je mee op reis? Plaats je camper (of koop of huur er één via tweedehandscamper.nl), wordt sponsor of adverteerder.