Tweedehands Boot kopen
Inloggen

Apreamare

Apreamare is een Italiaanse fabrikant van luxe jachten en boten met een geschiedenis die teruggaat tot 1849. Het bedrijf is gevestigd in Sorrento, een prachtige kustplaats aan de Golf van Napels in Zuid-Italië.

Apreamare boten zijn bekend om hun elegante en tijdloze design, gecombineerd met de nieuwste technologieën en hoogwaardige materialen. De boten worden met de hand gebouwd door ambachtslieden die gebruikmaken van traditionele Italiaanse bouwtechnieken, waaronder het gebruik van massief hout en vakmanschap.

Apreamare biedt een breed scala aan boten, van de compacte en sportieve Apreamare 32 tot de ruime en luxe Apreamare 82. Elk model heeft zijn eigen unieke eigenschappen en is ontworpen met de behoeften van de eigenaar in gedachten. De boten zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, van sportief en prestatiegericht tot comfortabel en luxueus.

Wat Apreamare boten uniek maakt, is hun aandacht voor detail en kwaliteit. Elke boot wordt individueel op maat gemaakt en aangepast aan de wensen en behoeften van de eigenaar. Hierbij wordt gebruikgemaakt van de nieuwste technologieën en hoogwaardige materialen, zoals massief hout, hoogwaardig leer en andere premium materialen.

Apreamare boten zijn ideaal voor wie op zoek is naar een luxe en comfortabele vaarervaring met de uitstraling van een tijdloze klassieker. Ze zijn geschikt voor langere tochten op open water, maar ook voor ontspannen dagtochten langs de kust. Kortom, Apreamare boten bieden een combinatie van stijl, kwaliteit en prestaties die veel bootliefhebbers aanspreekt.

Apreamare logo
Tweedehands Apreamare

Er zijn momenteel geen tweedehands boten van dit merk geplaatst.

Banner advertentie
advertentie