Tweedehands Boot kopen
Inloggen

Antaris sloepen

Antaris sloepen zijn Nederlandse boten die bekend staan om hun klassieke en stijlvolle ontwerp en hoge kwaliteit. Het bedrijf achter deze boten is Antaris Boats, gevestigd in Woudsend, Friesland. Het bedrijf werd opgericht in 1992 en heeft sindsdien een reputatie opgebouwd als een van de toonaangevende fabrikanten van sloepen en tenders in Nederland.

Antaris sloepen worden met de hand gebouwd door ervaren vakmensen die aandacht besteden aan elk detail van het bouwproces. Het resultaat is een hoogwaardige boot met een uitstekende afwerking en duurzame materialen. De sloepen zijn beschikbaar in verschillende modellen en maten, variƫrend van de compacte 18-voet Antaris Sixteen tot de grote en luxe 27-voet Antaris Fifty5.

Wat Antaris sloepen uniek maakt, is hun aandacht voor detail en de mogelijkheid om elke boot aan te passen aan de wensen en behoeften van de eigenaar. Dit betekent dat eigenaren kunnen kiezen uit verschillende kleuren, stoffen en andere accessoires om de boot precies naar hun smaak te maken.

Antaris sloepen zijn zeer geschikt voor recreatief varen op meren, kanalen en rivieren en zijn populair bij bootliefhebbers die op zoek zijn naar een klassieke en elegante uitstraling in combinatie met moderne functionaliteit en comfort. Al met al zijn Antaris sloepen een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige, duurzame en stijlvolle boot.

Antaris sloepen logo
Tweedehands Antaris sloepen

Er zijn momenteel geen tweedehands boten van dit merk geplaatst.

Banner advertentie
Banner advertentie